Modeli nga “Big Boss Services UK Ltd”

READ IN ENGLISH HERE

Modeli nga “Big Boss Services UK Ltd”


Ekipi i Ndërtimit “Big Boss Services UK Ltd”, janë një familje e vogël, por një ekip shumë profesional i ndërtuesve. Ata kanë përvojë dekadash në rinovim në fushën e tyre. Ata janë gjithashtu specialistë të industrisë dhe ndërmarrja e tyre e ndërtimit mund të përshtasë shërbimet për nevojat e projektit tuaj.

“Big Boss Services UK Ltd” janë të lumtur që ndihmojnë në projektet tuaja të ndërtimit. Kjo mund të përfshijë rinovime të bodrumit, zgjatime të papafingo ose një projekt të ri ndërtimi. Nëse dëshironi të diskutoni një nga projektet tuaja me kompaninë “Big Boss Services UK Ltd”, duke përfshirë një ekip menaxherësh me përvojë dhe anketues, ju lduhet të kontaktoni drejtuesin e saj Gazmend Cufaj për informacion të mëtejshëm.

“Big Boss Services UK Ltd”, kanë disa vjet përvojë rinovimi si ndërtues. Ata janë specialistë të industrisë dhe ndërmarrja e ndërtimit mund të përshtasë shërbimet për nevojat e projektit tuaj. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë të bëni me projektin tuaj, “Big Boss Services UK Ltd” mund të hartojnë dhe ndërtojnë projektin tuaj të ëndrrave. Gazmend Cufaj thotë “Ne kemi një ekip Arkitektësh me kompaninë tonë të ndërtimit që mund të ndihmojë në hartimin e projektit tuaj nga fillimi në fund.


Ekspertë të specializuar për ndërtim dhe rinovim në zonën tuaj


Sipas z Cufaj “Big Boss Services UK Ltd” përmban një ekip të menaxhimit të projektit të ndërtimit, me përvojë në ofrimin e projekteve të shumta ndërtimore nëpër Londër. “Big Boss Services UK Ltd” do të sigurojnë që ne t’ju japim përdorimin më të mirë për hapësirën tuaj si ndërtim i Kontraktuesve në rajonin tuaj. Ajo që na bën të ndryshëm si ndërtuesit kur bëjmë rinovimin e bodrumit tonë, shtesat e papafingo dhe rinovimet e ndërtesave është që pronarët e ndërmarrjeve tona marrin pjesë në takimet e projektit, duke ju siguruar që si Klient të jeni të kënaqur me përparimin e projektit tuaj”.

Kështu më tej nga z Cufaj mësojmë se kjo kompani është mjaft efikase edhe në fusha të ndryshme. Për dallim nga shumë kompani të tjera ndërtimi, drejtuesi i saj thotë se ne nuk presim që ju të paguani të gjitha tarifat e para për rinovimin tuaj ose projektin e ri të ndërtimit. Si një kompani e themeluar ndërtimi, ne vendosëm oraret e pagesave para fillimit të projekteve tona, në mënyrë që të siguroheni që projekti juaj do të dorëzohet në plan. Çdo ndryshim është dakorduar qartë me shkrim me ju dhe ekipin tonë të ndërtuesve para se të kryhet, në mënyrë që të mos ketë shpenzime të fshehura të befasishme. “Big Boss Services UK Ltd” kuptojnë se shërbimi ndaj klientit është thelbësor gjatë çdo projekti. Prandaj ne dëshirojmë të sigurojmë që shërbimi ynë është transparent dhe profesional në çdo kohë.

READ IN ENGLISH HERE