Koronavirus në Mbretërinë e Bashkuar


Koronavirus në Mbretërinë e Bashkuar: Bllokimi i vendosur do të zgjatet sot, pasi eksperti paralajmëron se do të duhet 'distancim shoqëror' deri sa të gjendet vaksina

Bllokimi është tani në javën e tij të katërt dhe numri i të vdekurve nga kjo pandemi vazhdon të rritet, ndërsa Qeveria Britanike lajmëroi dhe tre javë të tjera. Përditësimi i së mërkurës nga autoritetet shëndetësore solli një lajm se 153 njerëz të tjerë kishin vdekur në spitalet e Londrës, i cili sjell vdekjen totale të spitaleve në 3.224.

Kjo vjen pasi një oficer i Forcës Kufitare që punon në aeroportin Heathrow vdiq pasi kontraktoi koronavirus. Sipas një deklarate të lëshuar dje nga NHS Angli: " 651 persona të tjerë, të cilët testuan pozitivisht për Coronavirus (Covid-19) kanë vdekur, duke sjellë numrin e përgjithshëm të vdekjeve të konfirmuara të raportuara në spitalet në Angli në 11 656. "Pacientët ishin të moshës midis 20 dhe 101 vjeç. 20 nga 651 pacientë (të moshës midis 20 dhe 101 vjeç) nuk kishin asnjë gjendje të njohur shëndetësore.

Britani e Madhe:

Numri i rasteve dhe vdekjeve

Që nga ora 9 e mëngjesit në 15 Prill, kanë përfunduar 398.916 testime, me 15,994 teste të kryera më 14 Prill. Janë testuar 313.769 persona, nga të cilët 98.476 testuar pozitivë. Që nga 17:00 në 14 Prill, nga ata të shtruar në spital në Mbretërinë e Bashkuar që testuan pozitive për koronavirus, 12.868 kanë vdekur.32 views0 comments

Shkrimet e fundit