top of page

Koronavirus në Londër: Policia Metropolitane ka prishur festën e 18-të ...


Koronavirus në Londër: Policia Metropolitane ka prishur festën e 18-të të ditëlindjes me 25 të ftuar që shkelin rregullat e bllokimit


Policia ndoqi adresën në Central Park Road, Newham të Shtunën


Masat e bllokimit janë një ndryshim drastik në mënyrën se si shumë persona në Londër, dhe mjaft njerëz në pjesën tjetër të Mbretërisë së Bashkuar, janë mësuar të jetojnë. Rregullat nënkuptojnë asnjë grumbullim të madh dhe mbajtjen e një distance prej dy metrash nga të tjerët jo në familjen tuaj, kështu që është shumë e qartë që duhet të largoni festat dhe përfundimisht të mos i strehoni jofamiljarët. Por të Shtunën, 4 Prill, një familje në Newham vendosi të mos zbatojë ato rregulla. Policia e Met shkoi në adresën e Londrës Lindore në Central Park Road pak para 08:30, për të zbuluar se 25 të ftuar ishin brenda duke festuar në një festë të 18-të të ditëlindjes.

68 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page