top of page

JE LARG DHE...


JE LARG DHE...

Sonte e mbolla një këngë, po s’ishte këngë, po brengë, as brengë nuk ishte, as dert, atëherë çfarë është vërtet?


Në mallit i thua je këngë, në këngës i thua je brengë, në brengës i thua je dert, atëherë çfarë është vërtet?


Kur nëna të vjen nëpër ëndërr, i thua brengë apo këngë, i thua këngë apo dert, atëherë çfarë është vërtet?


Kur vjen nëpër ëndërr e ikën, as këngë nuk ndjen e as brengë, po mbytesh në ankth e në dert, atëherë çfarë është vërtet?


Je larg dhe dot nuk të puth, kjo s’është këngë, po brengë, as brengë nuk është, as dert, atëherë çfarë është vërtet?

2000

36 views2 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page