JAM XHELOZE


Teuta Osmani

JAM XHELOZE

Nga Teuta Osmani


Jam xheloze për natyrën që ndjen mbi supe, për erën që të prek , për Diellin që të ndjek pas hijen, për gjurmët në tokë, në dhe që ti lë!

Jam xheloze për vetfatin që ndodhem këtu jo pranë teje shumë, jam xheloze edhe pse ti sheh të tjerat bukurira të kësaj natyre që përcjell!

Unë jam xheloze për gjithçka që prek për frymëmarrjen tënde që nxjerr' për dritën e syve që më shkëlqen, për zërin e fjalëve që flet!

Nuk di ku je e nga je, nuk di ku shkon e ku gjendesh, unë vetxhelozohem, e them përse?!

#TEUTA #OSMANI

26 views0 comments

Shkrimet e fundit