ISHE DHE MBETE…


DY POEZI NGA MYSLIM MASKA

ISHE DHE MBETE…

Të stolisi Zoti

Me rreze ylberi,

Aq sa dhe të vdekurit i ngrite nga varri!

Se çm’i vdiqe fare,

Çunat që të deshnin

Ishe dhe mbete, lule jargavani…

16-2-2022, Athinë.