top of page

In memoriam, ABDULLA BREGU!


Ç'është ky lajm i zi?

In memoriam,ABDULLA BREGU! (elegji) Nga Përparim Hysi Si ike kaq befasisht, i miri ABDULLA? Befasia e rëndë dhe shumë e madhe U ndjeva si të më shkulnin një krah Dhe jam si në alarme. Më gëzove,kur më urove për çmimin tim * Kjo ndodhi veç dy ditë më parë Jo.Nuk e mbaj dot hidhërimin Dhe rënkoj,se kam dhimbje dhe mall. Miqësia jonë u plazmua në ELBASAN, Sado që ti ishe dy vite pas meje

Por dhëmp për ty,or mik.ky imixhan Akull- gjaku ndër deje. DULE! Nuk të them dot:- Lamtumirë! Se ike kaq papritur Tek shkruaj,vërtet që nuk ndihem mirë, Në PARAJSË të prehesh,o MIK I NDRITUR!

* më uroj më datën 26 janar dhe më 28 janar ndërroi jetë.

Tiranë,29 janar 2022

14 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page