GJENERALI I GJYSHIT


Albert Habazaj

GJENERALI I GJYSHIT

-Nipit, që sot mbushi dy muaj-

nga Albert Habazaj


Mares u bë burrë ..., mbushi dy muajsh,

"Dy vjeç (me të vogla)" e këndon nëna,

Mrekulli e Zotit është pak t'i thuash,

Ku mbushet me dritë dielli dhe hëna.