top of page

Firma e ndërtimit „Big Boss Services UK“ Ltd festoi suksesin e mëtejshëm“Big Boss Services UK“ ka fituar prej kohësh çmimin e medias „A Info Ltd“ në Britani të Madhe. Në një rrugëtim të gjatë drejt kësaj vlere meritore, kjo kompani ka qenë gjithnjë në ndihmë të medias së pavarur, me një synim që të afrojë sa më shumë mundësi integruese, informuese dhe mbështetëse në tërësinë komunitare.

Gjithashtu në një festë të madhe të zhvilluar në mbrëmjen e 10 Dhjetorit 2023 në një restorant me emër në zonën e Halloway Road ajo ftoi të gjithë punëonjësit e saj në vite që të gëzonin me këtë rast dhe festat e fundvitit. “Big Boss Services UK“ vetëm pak kohë më parë fitoi çmimin e zhvillimit, të sponsorizuar nga një grup vullnetarësh në shërbimet e besimit dhe kultit, dhe kjo ishte dhe një nga gjërat që pati duartrokitje të ndjeshme në ceremoninë vjetore të bëra tashmë traditë nga drejtuesi i kësaj kompanie, Gazmend Cufaj, që iu rikthye normalitetin të punë pas një ndërhyrjeje kirurgjikale.

E zhvilluar si festë nga një numër i konsiderueshëm i stafit me mbështetjen e vetë organizatorit, kjo ftesë tregoi nën tingujt e muzikës popullore shqiptare dhe një atmosfere mjaft gazmore se vlerat, janë të hapura për të gjithë që kanë një konsideratë në ndjesinë e përkushtimin etyre dhe për ndihmat e ndryshme sociale dhe bamirësi, sikurse ka qenë prioriteti ndryshe i drejtuesit të “Big Boss Services UK“, Gazmend Cufaj.“Big Boss Services UK“, thotë se punonjësit e saj janë pasuria e saj më e rëndësishme dhe guri i themelit mbi të cilin është ndërtuar biznesi i suksesshëm dhe i qëndrueshëm. Prioriteti i trajnimit është thelbësor në rekrutimin dhe mbajtjen e stafit të cilët janë të autorizuar për të marrë drejtimin duke zgjedhur rrugën e tyre të karrierës. Së bashku me financimin e granteve, kompania investoi disa mijëra në trajnimin e punonjësve në 2023 për të ndërtuar një ekip dhe për të tërhequr dhe mbajtur talente të reja.

Duke trajnuar një brez të ri punëtorësh të kualifikuar, “Big Boss Services UK“, thotë se po bën një ndryshim të vërtetë në plotësimin e një boshllëku të njohur të aftësive të ndërtimit. Gjashtëmbëdhjetë për qind e fuqisë punëtore është, ose praktikantë, ose talentë dhe kompania është anëtare e një lëvizje të ndjeshme britanike të angazhuar për të investuar në talente të reja.

Dy praktikantë të rinj me shumë aftësi për mirëmbajtjen e pronave dhe një mjeshtër i zdrukthtarisë u rekrutuan në shtator dhe kompania punon ngushtë me mjaft institucione dhe klientë profesionistë për të përmirësuar fuqinë e saj punëtore. Kompania, e cila arriti standardin Investitorët në Njerëz vitin e kaluar, ka rishikuar procesin e saj të vlerësimit për t'i lejuar punonjësit të kenë fjalën në zhvillimin e tyre personal dhe ditët e ndërrimit të punës i lejojnë ata të lënë në hije një koleg për të kuptuar më mirë rolin e tyre.

"Angazhimi ynë për të zhvilluar aftësitë e fuqisë sonë punëtore reflektohet në shkallën e mbajtjes së stafit tonë - më shumë se gjysma e punonjësve kanë punuar për ne për më shumë se pesë vjet," tha Mond Cufaj, një nga menaxherët e ndihmës reciproke të projekteve të “Big Boss Services UK“. "Ne besojmë se është kultura jonë për të nxitur aftësitë dhe zhvillimin e njerëzve që na dallon nga bizneset e tjera."Duke festuar gëzueshëm dhe krejt qytetshëm, drejtori i “Big Boss Services UK“, Gazmend Cufaj pasi uroi të gjithë pjesëmarrësit tha: “Është një sukses i madh i arritur, veçanërisht pasi është një vit që tashmë hap një prag tjetër suksesi në biznes. Unë jetoj dhe punoj ndjeshëm dhe humanisht në tërësinë e halleve dhe mundësive individuale të secilit në këtë kompani, që është si familja jonë, dhe kjo është një njohje për secilin dhe respekt për të gjithë punën që kemi bërë në Londër e më gjerë.”

Në këtë ceremoni binte në sy prezenca e gjerë dhe e gjithanshme e trojeve shqiptare, nga Jugu në Veri, ku anëtarë të kësaj kompanie janë talentë të aspekteve të ndryshme të ndërtimit nga të gjitha hapësirat shqiptare që jetojnë dhe punojnë në mënyrë të ligjshme në UK. Sikurse shihet duke përfunduar “Big Boss Services UK“, e gjendur në një mjedis gjithnjë në ndryshim dhe sfidues, ka krijuar një emër që nënkupton cilësi, shkathtësi dhe një forcë të pathyeshme për brezat e ardhshëm. Rëndësia e vlerave dhe një etikë e fortë pune mbetet përtej kësaj feste mjaft domethënëse që shpresojmë të pasqyrohet në narrativën e librit të vetë suksesit të kompanisë në fjalë.
34 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page