Ditëlindja e Kullës, një ndalesë urimi dhe respekti


Nga e djathta: Pëllumb Kulla dhe Fatmir Terziu

Ditëlindja e Kullës, një ndalesë urimi dhe respekti


Fatmir Terziu


Ende takimi dhe koha me mikun e rallë, Pëllumb Kullla, në sytë dhe në mendjen time ka mbetur si arti i komunikimit me "Mjeshtrin e Madh" Kulla.