top of page

BLATIM MODERN


Albina Idrizi


Vazhdimisht kërkon të mbahesh për vështrimin tim, të kapesh pas zërit tim, si pas një bafti të lashtë ndërkohë që nisin me të shembë rrëfimet e kullës. Ecë, si mbi gjemba, nëpër çdo fjalë që të çon tek vetja, dhe të bën të kuptosh sa rëndë mbi mua peshon vogëlsia yte.

©albinaidrizi

6 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page