top of page

Bija e dhimbjes


Bija e dhimbjes *@izoreha*

Nga Izota Rexho Haruni


Mes dhimbjes bëri rrugë dhe çeli Nga dhimbja petalet shpërtheu, Në çdo ngashërim një vargë derdhi Mëngjeset me shije loti i ngjeu

Bijë e dhimbjes imja poezi, Ngjizur në shpirt, nga shpirti ndarë, Mëkuar me ëndrra që vdisnin çdo ditë Etjeshuara në lotin e vrarë

Bijë e dhimbjes e imja poezi E dhimbja lindë nga dashuritë

56 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page