Basketbollisti Klodian Muça ka nënshkruar një kontratë me Leicester Riders
Basketbollisti Klodian Muça ka nënshkruar një kontratë me Leicester Riders


Basketbollisti Klodian Muça (1.96cm/6’5 ”) është shqiptari i parë që ka nënshkruar një kontratë me Leicester Riders nga Britania e Madhe. Leicester Riders janë një ekip profesional britanik i basketbollit në Ligën Britanike të Basketbollit dhe në 2018 përfaqësuan basketbollin britanik duke luajtur në Kupën e Evropës FIBA.