top of page

Jetë


Jetë

Astrit Lulushi


Vdekja nuk është asgjë.

Njeriu vetëm shkon

Në dhomën tjetër

Çfardo që ishte ende është

Jeta do të thotë gjithçka

Që thoshte më parë

Është e njëjta gjë

Që ka qenë ndonjëherë,

Vazhdimësi e pandërprerë

Nuk është jashtë mendjes

Sepse është larg shikimit

Gjithçka është mirë

Asgjë nuk ka shkuar

Dhe as ka humbur

Vetëm për një moment

Dhe të gjitha do të jenë

Ashtu siç ishin,

Vetëm më mirë

Pafundësisht

Përgjithmonë.15 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page