top of page

DETI


Vasil Klironomi

Për mua nis këtu deti mbaron për të andejmit ky det me dy fillime ëndrrash që nisën natës që shkoj të përfytyrova detit delfinë të shoqëronin dhe një ngjarje e kam dëgjuar gojëve që sjellin përherë shembujt më pasurojnë gjithmonë ky det nis këtu për mua

Vasil Klironomi

92 views1 comment

1 Comment


Kozma Gjergji
Kozma Gjergji
Feb 24, 2020

Ja një tjetër gostitje poetike nga poeti i vizioneve liriko-filozofike, z.Vasil Klironomi.

Poezi e shkurtër, si shkrepja e beft e një blici vetëtime mbi pellgun e vogël ku pasqyrohet një qiell i tërë. Gjithashtu, nën atë shkrepje ndriçohen dy brigje të dashurisë, dy ëndrra e deti për t'u përshkuar… Në variant tjetër : Aty janë brezat njerzor që i përcjellin njëri-tjetrin shpresa… Aty janë…

Është arritje e madhe për krijuesin cilësia e artit të tij të nxit e përcjellë shumë kuptime e interpretime, të prodhojë për këdo energji emocionale që vë në lëvizje valë e shpërthen pasione, të cilat mund të mos përputhen fare me ato të autorit. Urime, urime mlk i shumërespektur!

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page