top of page

SOT!


SOT ! ...në këtë BOTË padrejtësie dhe egoizmi të sëmurë mezi frymojmë kapitalizmi feudal vazhdon të sundojë definitivisht të drejtat njerëzore janë mbytur liria është e kufizuar sigurimi shëndetësor dhe i jetës është i kushtëzuar si në komunizëm, socializëm apo kapitalizëm gjoja demokratik bartim të njëjtat këpucë vartësie unë, ne apolitikanët jetojmë jetën e një numri ata shenjëzuar në lëkurë që kujton robotizimin e qenies parësore njerëzimi po hyn në guaskën e ekzistencës së dyshimtë ata janë duke na arrestuar shëndetin mendor...

Tyran Prizren Spahiu

14 views0 comments

댓글


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page