20 PRILL 2020


Nuri Plaku

Nuri Plaku

20 PRILL 2020 Sot nëna ime Ra në gjum të thellë, të thellë Deri në perëndim. Unë e mbështolla me lamtumirë Dhe e vura të flejë Në shtratin e syve të mi. Sytë mu bënë dy liqej Të kaltër, të kaltër Mbushur me mjellma Që venin e vinin Nga jeta në vdekje Nga vdekja në jetë. Pastaj… se ç’ndodhi brenda meje Ende nuk e di...! Qielli u bë tokë Toka u bë qiell. E unë… Ndërrova perëndi.68 views3 comments

Shkrimet e fundit