Poeti


Pajtim Xhelo

Dikur, në rini, poet i dëgjuar, Tani lodhte ditët tej, n'anëdet,

Me gruan në krah, të dy të motuar,

Dimrit të jetës ecnin pa siklet.

I bukur, i mençur dhe i lakmuar,