top of page

Këmbët


Nga Agni DautiKëmbët

Këmbë këmbë se çu pretë, U sëmurtë e z deshtë vetë, Se çpo vjenë një tjetër jetë. II Duan të ecin si më parë, Janë bër sikur të jenë vrarë, Vitet vijnë si më parë, Këmbëve forcën ju kanë marrë. III Duan të ecin vet e vetë, O bobo çi ka gjetë, I ka lënë forcë e shkretë.

Dhe në arë ato kur shkojnë, Ah të shkretat hiq nuk bëjnë Po të nisesh per në Malë, Këmbët zbejne po merr Kalë.

7 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page