DY POEZI


MYSLIM MASKA

DY POEZI

ZOGJTË

Sa doli nga çmendina,

I bërtiti ERËS me sa fuqi kishte:

Të lutem,

Të lutem shumë…

Mos qaj nëpër pyje,

Se do më trëmbësh

Zogjtë,

Që këndojnë Brënda meje…

KUPERI

Qën jam,

Por mllefin s’e mbaj dot:

Qënushkat e mia ma dredhin…

Larg qoftë,

Mos ndodhtë kështu,

Dhe me ju,

Njerëzit…177 views2 comments