DUKE PRITUR VITIN E RI 2021...


ARQILE V GJATA

DUKE PRITUR VITIN E RI 2021...

KARTOLINË ME POEZI PËR MIQTË E MI!

ARQILE V GJATA

-NË VITIN QË PO MË IKËN...

Në vitin që po më ikën njoha çaste nga këngët e rinisë dhe stina e moshës.

Në perëndim të diellit shkrova një ëndërr të pa përfunduar, njoha njerëz që pikturojnë thinjat e detit, fjalën e qëmtuar plot gjak.

Nuk i shita lotët veç i fala për mikeshat e mia, s’u lodha duke parë shiun se si ngazëllente e copëtoheshin erërat përnatë mbi shtratin e lumit.

Të shtunave ta