28 qershor 1940


    28 qershor 1940

    Ish-Mbreti Zog dhe Mbretëresha Geraldinë, e Shqipërisë, të shoqëruar nga tre motrat e ish-Mbretit, kanë mbërritur në Londër.

    19 views

    Shkrimet e fundit