… mes tyre ende je Ti Baba!Fatmir Terziu

… ka ditë që netët nisin pa orar

qepallat nënshkruajnë paq me agimet

dhe gjithë gjethtina e gjendjes bie e ngrihet

vjeshtë në një pyll të errët,

netë të pakohë në këtë kohë

mbi pemë të dalldisura të larguara nga Njeriu