top of page

In memoriam DURO MUSTAFAI


Duro Mustafai

DHIMBJEN  DOT  NUK E MBAJ                  In memoriam   DURO MUSTAFAI

Nga Përparim   Hysi

Dhimbjen me vete dot nuk e mbaj Për ty,DURO MUSTAFAI! Vdiq DURO   GAZETARI Vdiq POETi, vdiq shkrimtari.

Vdiq DUROJA nga VLORA Kush do nxjerrë gazetën "HORA"? HORA është VRANISHTI i vjetër E përjetoi,për 20-vjet,si askush tjetër.

Me origjinë qe nga VRANISHTI Dhe VRANISHTI për të:-shpirti! Kish një zemër safi ar Kish një shpirt qelibar.

Shpirt brishtë si një fëmijë  Halli yt bëhej i tij. Nëse moti sot po qan, Qan për DURO MUSTAFAN.

Emri i tij gdhëndur në libra Qe behar që përzë libra. Kudo shkeli e punoi Emri i tij mbahet në gojë.

Mbahet në gojë veç për mirë Se kish shpirt-xhevahir. Këto vargje sot i shkrova Se aq shumë u sembova.

Humba DURON! Humba mikun! Ku ta gjej më fsinikun? S'të hem dot:- Lamtumirë! Më beso:- Nuk ndjehem mirë...

                                   Tiranë,22 dhjetor  2019


#hysi #perparim #duro #mustafai

59 views12 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page