Hajnit i ka borxh edhe mreti


Virusi pyet po ket a e dini se: “hajnit i ka borxh edhe mreti”

Fritz RADOVANI1945...1991...2000...2045...


Kjo asht një thanje e vjeter popullore shqipe e ruejtun me shumë kujdes.

Në 100 vjetët e fundit kur u formue Shteti Shqiptar, ruhej në fjalorin e thanjeve të rralla, po shumë të randsishme dhe me vlerë të madhe, aqsa nuk besoj se kemi pasë ndonjë sundimtarë që nuk e ka dijtë këte thanje!