Me lekikografin, poetin dhe atdhetarin Sadulla Zendeli-DajaBashkim Saliasi

Bashkim SALIASI

Shkrimtar, gazetar

Tiranë

Zgalemi, Sadulla Zendeli-Daja

Kam vite që njihem me lekikografin, poetin dhe atdhetarin Sadulla Zendeli-Daja, por do ishte Panairi i 22 i librit në muajin nëntor 2019 në Tiranë që të takoja përsëri mikun tim nga Sërmnova e Gostivarit, që banon prej 53 vitesh në Suedi.

Daja, si një “zgalem në furtunë”, fluturon drejt trojeve s