top of page

Gjëja e parë që ndjen në leximin e veprës së Fatmir Terziut është konceptimi origjinal i saj prej autorit. Ngjarjet ecin vrullshëm në një sintezë mendimi e veprimi, pa ujra të tepëruara e shpjegime të kota që hollojnë dinamikën dhe zbehin kureshtjen

Zjarri është Blu

£12.97Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition First
  Publisher LULU
  Published 06 July 2012
  Language Albanian
  Pages 190
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Full colour
  Weight 0.37 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page