top of page

Iliriana s’ndjek asnjë modë: në vitet e shumta të krijimtarisë së saj poetike mbeti gjithnjë vetvetja. Mund të perifrazoj këtu një nga poezitë e saj: ”Jam e mbetem Ofeli”, domethënë një qenie fine dhe e ndjeshme. Iliriana s’e përkuli poezinë e vet ndaj rregullave të hekurta të “realizmit socialist”, nuk iu tremb shprehjes së sinqertë të ndjenjave të veta, të kontrolluara rreptësisht në atmosferën e diktaturës. Klara Kodra

POEZIA, ‘HARAÇI’ TJETËR PËR KOHËRAT

£6.28Price
 • Copyright Fatmir Terziu (Standard Copyright Licence)
  Edition First
  Publisher Lulu
  Published 23 May 2016
  Language Albanian
  Pages 208
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.37 kg
  Dimensions (centimetres) 15.24 wide x 22.86 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page