top of page

Ashtu të lodhur, të dërmuar e shpirttrazuar prehemi në katër cepat e botës, me një çantë kusuresh e shpresash me vete Dhe menjëherë ndeshemi me fatin tonë, me peshën e sfidën e tij përballë integrimit, pjesës tonë në shqip që përkon me gjetjen e vetvetes. Por ndryshe nga të tjerët, çuditërisht ne shqiptarët rrëmbehemi jo pak herë nga rrjedhat e kohës...

Në vend të Lotit...

£34.51Price
 • Copyright Fatmir Terziu (Standard Copyright Licence)
  Edition First
  Publisher Lulu
  Published 14 December 2010
  Language English
  Pages 157
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.37 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page