top of page

Poezia e Fatmir Terziut është poezi e shpirtit, e ndjenjës së madhe, poezi e thëllimave dhe e gjerësive. Vargjet e Fatmirit janë drithëruese dhe drithmojnë. Në betejat e përditshme të jetës, poezia e Fatmir Terziut, është poezi e pjekur, e tymosur, kuptimplote. Rustem Geci, Dortmund

MOS HESHT

£5.18Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition Second
  Publisher Lulu
  Published 16 January 2013
  Language Albanian
  Pages 144
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.27 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page