top of page

Në roman ngërthejnë çudira që të befasojnë. Nëse ndodh kështu, merita është e autorit. Për Niçen,- thoshin,- ishte depozitë dijesh. Pa menduar se po bëj ndonjë blasfemi, lexoni romanin dhe kini për të më dhënë të drejtë. (P. Hysi)

Mbi dudë

£14.94Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition First
  Publisher ACPE
  Published 26 April 2017
  Language Albanian
  Pages 232
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.4 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page