top of page

Nënat dhe poetët! Ashtu si nuk ka rreshtim për nënat, nuk ka rreshtim për poetët në një antologji për to. Pa mendoni kaq shumë nëna, fisnike dhe të thinjura dhe pas çdo nëne një poet. A nuk e shenjtëron kjo idenë e një përmbledhjeje të tillë, që nuk duhet të jetë e vetme?

LOTËT E VIRGJËR

£20.00Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition First
  Publisher Lulu
  Published 17 March 2012
  Language Albanian
  Pages 204
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.36 kg
  Dimensions (centimetres) 15.24 wide x 22.86 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page