top of page

"Krokamat” është akoma më ndryshe. I shkruar rjedhshëm, me gjuhë të pasur, i saktë në sintaksë, i kompozuar mjeshtërisht dhe rrëmbyes deri në rrjeshtin e fundit, aq sa kur e mbarova kisha dëshirë t’a lexoj sërish. Unë mendoj se pikërisht këtë duhet të ket arti: kur dëgjon një këngë, të kesh më shumë dëshirë për ta dëgjuar sërish kur ajo mbaron; kur lexon një libër, të kesh një dëshirë të fortë për t'iu rikthyer sapo ke mbaruar faqen e fundit, rreshtin e fundit. Jo shume tregime e arrijnë këtë, jo shumë libra. Aq më tepër tani që unë jam në një moshë të tillë, kur kam lexuar aq shumë, dhe habia nga një tekst letrar sa vjen e bëhet më e rrallë. U gëzova aq shumë që lexova një tregim kaq befasues e tronditës." - Lazer Stani, Prill 2007

KROKAMAT

£10.35Price
 • Copyright Standard Copyright Licence
  Edition First
  Publisher Lulu
  Published 09 June 2007
  Language English
  Pages 166
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.29 kg
  Dimensions (centimetres) 15.6 wide x 23.39 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page