top of page

Shkaqet e ngjarjeve janë gjithnjë e më interesante se vetë ngjarjet. (Marcus Tulius Cicero (106-43 pes), shkrimtar. politikan dhe orator i madh romak.)

Bunari

£5.06Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition First
  Publisher Lulu
  Published 01 October 2012
  Language Albanian
  Pages 153
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.28 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page