top of page

... Një vizitë mendore në kompleksin linguistik të Archerit nuk mjafton të krekoset në hapjen dhe mbylljen e kapakut të fundit. Natyrshëm një libër i tillë, duhet hapur me kujdes disa herë në një veprim estetik që nis me kapakun e tij të parë dhe me një veprim po aq estetik që natyrshëm kupton atë që ky libër duhet ‘përkëdhelur’ e mbajtur miqësisht, ndoshta aq sa “Lufta dhe Paqja”, (War and Peace) “I zoti i Unazave” (The Lord of the Rings) apo edhe dhjetë librat e tjerë që figurojnë si më të lexuarit dhe më të vlerësuarit në skenën letrare botërore...

KRITIKA LETRARE DHE "SFIDAT": MEDIA E RE DHE KRIJIMTARIA SHQIPTARE

SKU: 364215376135191
£66.05Price
 • Copyright Fatmir Terziu 2008 (Standard Copyright Licence)
  Edition I PARE
  Publisher SILVER PUBLISHING
  Published 05 October 2008
  Language English
  Pages 218
  Binding Hardcover (casewrap)
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.38 kg
  Dimensions (centimetres) 15.24 wide x 22.86 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page