top of page

Një roman që të befason që në kapitujt e parë. Një roman që e zgjeron botën shqiptare në hapësirë dhe në kohë. Një libër policesk dhe njëkohësisht një romancë dashurie që nuk e kemi as parë e as dëgjuar të ndodhë me një femër të bukur shqiptare në Londër dhe jo vetëm aty. Një roman i shkrimtarit Fatmir Terziu, ku dokumentat sekrete dhe gruaja misterioze Madam Zeinep Vlora vetëm sa janë maja e ajzbergut të vërtetë. Një roman që për nga radha e romaneve të shkruara nga ky shkrimtar është i treti e që pason romanet “Grykësit” dhe “Bunari”.

KOJRILLAT

£23.50Price
 • Copyright Standard Copyright Licence
  Edition Second
  Publisher Lulu
  Published 22 March 2013
  Language English
  Pages 248
  Binding Hardcover (dust-jacket)
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.41 kg
  Dimensions (centimetres) 15.24 wide x 22.86 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page