top of page

Termi i fundit është ndoshta vlera më e përsëritur kulturore dhe morale në këtë akademi kulturore dhe do të thotë diçka më tepër në përputhjen kulturore, në një terren me pikturalizmin Jonian si qasje ‘parfume’ e artit të fjalës, moralisht dhe ndryshe, potencialin më të madh si një qenie njerëzore në shërbimin kulturor, kur lidhja është sa humane aq edhe kulturore në një trevë ku zërri është poli dhe fonik, sa ngastra ka ngritur këtu melosi dhe poezia duhen të përshpirten moralisht të paktën, nga Arkitektura joniane dhe mjedisi në krimtari.

Joni Poetik II

£12.96Price
 • Copyright Standard Copyright Licence
  Edition Second
  Publisher ACPE
  Published 03 September 2014
  Language Albanian
  Pages 316
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.54 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page