top of page

Shkrimtari Fatmir Terziu përdor stilin konçiz e dinamik. Dialogje të shkurtëra si frymëmarrjet e ndërprera nga ankthe të ditës. (Agim Shehu, shkrimtar, Zvicër) “Grykës” është një roman aksion, ku lirikja e dramatikja brenda librit duken si në një simbiozë të plotë. Ka një gjuhë filmike. Autori kërkon që të përfshijë në aksion një spektër pak më të gjerë. (Aleko Likaj, shkrimtar, Francë) Romani “Grykës” është libër bashkëkohor interesant për lexim i shkruar me kujdes të veçantë me përgjegjësi dhe me një art të avancuar krijues të autorit. (Bilall Maliqi, kritik, Preshevë)

Grykës

£6.74 Regular Price
£5.06Sale Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition Second
  Publisher LULU
  Published 13 April 2012
  Language Albanian
  Pages 229
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.4 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page