top of page

Është cilësuar si një nga shkrimtarët më të vlerësuar të viteve të fundit. është dekoruar nga Presidenti i Republikës me dekoratën e lartë “Mjeshtër i Madh”. Veprat e autorit janë publikuar në UK nga BBC, ku autori ka fituar dhe një kompeticion me tregimin “Hija Diamant” (Ghost Diamond). Krijimet e Fatmir Terziut janë përfshirë në disa Antologji Kombëtare, duke përmendur Antologjinë poetike Kombëtare “Pena e vjeshtës së artë”, Antologjinë poetike “Metaforë malli”, Antologjia e Letërsisë “Lule për lulet”, “Eagles Voices”, “Lotë malli” etj. Ka marë disa vlerësime Kombëtare dhe Ndërkombëtare. Shkruan në të gjitha gjinitë letrare.

Folie à Deux

£12.97Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition I
  Publisher ACPE
  Published 21 April 2019
  Language Albanian
  Pages 144
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.27 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page