top of page

Tre të verbër u pyetën të përcaktojnë një elefant. I pari preku këmbën e tij dhe tha se ishte një lloj peme. I dyti iu afrua bishtit të tij dhe tha se ishte një lloj gjarpëri. I treti, duke prekur e ndjerë veshët e tij, tha se krijesa kishte krahë dhe ndoshta do të ishte një lloj zogu. Kjo histori me kuptim figurativ, mësohet të jetë treguar shumë kohë më parë për të testuar aftësinë e perceptimit të sendeve e gjërave.

DISIMETRIA, UNIVERSIALITETI, OKSIMORONI, (ANTI)MISIGONIA

£12.97Price
 • Copyright Standard Copyright Licence
  Edition First
  Publisher Lulu
  Published 14 January 2016
  Language Albanian
  Pages 190
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.34 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page