top of page

Udhëtimi nëpër poezinë e Terziut, i ngjan asaj bredhjes dehëse nëpër kodra dhe brigje të blertë kërshërie…nëpër skuta shpirti, në një re-alitet të trishtë, në një mal me borë, në një cep të lagur udhe prej shiu ... mbi gjethe të vesuara trëndafili, në ylbere të klorofiltë pranvero-rë…në një pasqyrë të qashtër ndërgjegjeje, në një truk gjimnazistësh, në një kujtim të bukur miqsh, nëpër dashuri të papërfunduara studen-tësh…

DASHURIA BEKOHET NË ELBASAN

£8.66Price
 • Copyright Standard Copyright Licence
  Edition First
  Publisher ACPE
  Published 22 April 2019
  Language Albanian
  Pages 316
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.54 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page