top of page

Për "Krokamat" shkrimtari i disa çmimeve Lazër Stani shprehet: "I shkruar rjedhshëm, me gjuhë të pasur, i saktë në sintaksë, i kompozuar mjeshtërisht dhe rrëmbyes deri në rrjeshtin e fundit, aq sa kur e mbarova kisha dëshirë t’a lexoj sërish...". Janë shprehur për librat dhe studimet edhe shkrimtarë e kritikë si Agim Shehu, Faruk Myrtaj, Iliriana Sulkuqi, Faslli Haliti, Kristaq Turtulli, Vilhelme Vranari, Fatmiroshe Xhemalaj, Thani Naqo, Arqile Gjata, Novruz Abilekaj, Nase Jani, Fatmir Minguli, Agim Mato, Vladimir Muça, Faslli Haliti, Ismail Kadare, poeti Irlandezo Britanik Eddie Forde, Studiuesi Richard Dacre, Profesorët Michal Chanan, Anna Biresi, Heather Nunn, Anna Reading, Jenny Owen, Suzanne Scafe etj.

Borxh Ajrit

£7.46Price
 • Copyright ACPE (Standard Copyright Licence)
  Edition First
  Publisher Lulu
  Published 14 July 2013
  Language Albanian
  Pages 262
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.45 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page