top of page

Ne ia dedikojmë vlerave. Ne ia dedikojmë Njeriut, integralit të komunikimit, integrimit. E thella e nivelit të komunikimit dhe vetë integrimit nuk është thjesht komunikimi, por bashkësia komunitare e komunikimit, angazhimi komunitar dhe ndihma komunitare drejt jetikes që barazpeshon vlerat. Ajo është e pafjalë ... përtej fjalës ... përtej konceptit.

AVOKATI NAIM HASANI MODELI SHQIPTAR I INTEGRIMIT

£6.28Price
 • Copyright Standard Copyright Licence
  Edition First
  Publisher ACPE
  Published 08 June 2016
  Language Albanian
  Pages 156
  Binding Perfect-bound Paperback
  Interior Ink Black & white
  Weight 0.29 kg
  Dimensions (centimetres) 14.81 wide x 20.98 tall
fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page