top of page

XHELOZISËPër ty hapin gojë dhe nxjerrin llapēn Je molë që të bren fshehtaz,pa dukur, Veç nē s'shijohet gushti pa vapēn S'shijohet dhe kopshti ku ti je futur .


Në moçale kērkojnë të të futin Të quajnë " fruti i pabesisë", Por më kot të shajnë e të pērbuzin Je pjesë e kopshtit të dashurisë.


E shenjta dashuri me gur të qëllon, Ti krenare i përbuz ata gurë, Shpesh mbi të si mbretëreshë mbretēron Sa jetë ke marrë, në varr ke shpurë.!


Kush bie në prehër të xhelozisë , I than liqenet e dashurisë ...

8 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page