top of page

“Vila Ronel” hapet me takeway për situatën


Tel: 02076241385

Vila Ronel Restaurant

46 Birchington Road

NW6 4LJ

Një nga restorantet më në zë e me emër në Londër, “Vila Ronel” e biznesmenëve Valbona dhe Neritan Çela tashmë është i hapur për të gjithë në formatin e lejuar ligjor të këtyre ditëve “Takeway”. Ndryshe ky shërbim në gjuhën shqipe të kulinarisë, që njihet si ofrim i shërbimeve të ushqimit dhe ofrimit të mundshëm për ta marë jashtë ambienteve të restaurantit, ka bërë që “Vila Ronel” të jetë ndër të parët restorante shqiptarë të parapregatitur me kohë për këtë mënyrë, që nga koha kur bashkëpunimi me “Deliveroo” apo dhe me kompani të tjera ishte mjaft i suksesshëm dhe i kërkuar për cilësinë dhe saktësinë e ushqimit.

Ishte koha kur “Vila Ronel” shikoi arsyet pse ambientet e tilla që njihen tradicionalisht duhet të marrin në konsideratë ofrimin e shërbimeve të rendit dhe ofrimit.

Platforma e sipërme, pa se shitjet në Mbretërinë e Bashkuar u rritën dhe suksesi ishte në dorën e inisiatorëve.

Ndërsa më parë nuk ofroheshin shërbime të ofrimit, takeway prej  restoranteve, dhe për këtë arsye “Vila Ronel” kohët e fundit e përshtatur me situatën dhe ligjin përkatës britanik të “Covid 19”, ka filluar shërbimet e ushqimit takeway, gjë që tregon një dëshirë për të synuar një gamë më të gjerë të shërbimeve për komunitetin dhe më gjerë.

Platformat e mësipërme i ka dhënë mundësinë të kryejë këtë veprim, pa pasur nevojë të shqetësohet për logjistikën, dhe ky është një rast për tu marë shembull për ata restorante tradicionale që duan të zgjerohen në tregun e sotëm kah situatës me Covid 19.

efikasitet

  

Ndonjëherë shihet si një aktivitet i çrregullt që prish aktivitetin e brendshëm të restorantit dhe shërbimin ndaj klientit, tregu i porositjes dhe dorëzimit në destinacionin vetiak është krijuar tashmë falë idesë së çiftin Çela, për të ofruar aftësi më të automatizuara dhe efikase përmes teknologjisë.

Ideatorët e platformës dhe shërbimit të shpërndarjes së ushqimeve nga “Vila Ronel”, thonë: “Kur njerëzit mendojnë për ushqimet e restorantit, ata thjesht mendojnë për një djalë në një skuter, por ajo që ne bëjmë është jashtëzakonisht e besuar në mënyrën tonë. Nuk ka gjëra të komplikuara, ka trokitje në derën e restorantit, thirrje telefonike ose mesazhe me tekst të përfshira dhe ushqimin gati në dorë, dhe në orën e caktuar.

“Ne instalojmë një iPad dhe një printer në restorant, dhe kur klienti vendos një porosi në një celular ne i përgjigjemi menjherë, duke i lënë kohën e caktuar për ta marë atë të ngrohtë e të freskët”.


"Avantazhi nuk është vetëm se restoranti nuk ka pse të bëjë dorëzimin, është se çdo send i vetëm në ciklin e jetës së porosisë është i stampuar me kohë dhe i stampuar GPS. Gjithmonë mund të shikojmë të shohim se çfarë shkoi keq, ose siç duhet me një urdhër të veçantë ose në total për një restorant të veçantë."

Pra, kjo metodë është më efikase për kohën. Por çfarë mund të sjellë edhe për të ardhmen vërtet ky shërbim në një restorant me një bazë klientësh të krijuar për darkë?

1. Rritja e të ardhurave

Shumë pak restorante janë të zënë gjatë gjithë kohës. Dhe siç ndodh, kohërat e pikut në biznesin e përshkallëzimit shpesh përkojnë me kohë të ulëta brenda restorantit. Dita më e ngarkuar është nata e së shtunës dhe ajo e së dielës, ndërsa për një restorant që nuk është i zënë gjatë një nate të dielë, kështu që të dy janë plotësuese.

2. Nuk ka rritje të kostove fikse

Ofrimi i dorëzimit ndihmon në rritjen e rezultatit të një kuzhine, pa rritur kostot fikse të restorantit, siç janë pasuritë e paluajtshme ose pagat.

3. biznes i përsëritur më i shpeshtë

Të kesh një ofertë mund të jetë një mënyrë për të rritur shpeshtësinë e biznesit të përsëritur të një restoranti, veçanërisht pasi darkat britanike zgjedhin atë mundësi më shpesh sesa vendosin të darkojnë. Në njoftimin paraprak të këtij restoranti thuhet: “Përshëndetje për të gjithë klientët tanë. Shpresojmë që të jeni të sigurt dhe mirë. Ne jemi të hapur për biznes nga sot. Take way vetëm. Gjer në një lajmërim të ri. Mirë se vini!”

Ushqime tradicionale shqiptare nga "Vila Ronel" Restaurant:
76 views0 comments

Comentarios


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page