top of page

URIME DITA E POEZISË


URIME DITA E POEZISË

Sot është Festë për poetët/etet, në Ditën

ndërkombëtare të Poezisë,.. edhe unë nuk

do të shkruaj poezi por dua vetëm t’i

përshdes poeteshat dhe poetët kudo që

ndodhen ata:

***

- Në mundeni të zbritni thellësive të poezisë,

për të rrëmuar fjalë prej xeheve me ar...

errësirën dritë të ia bëni njerëzisë...

ju dëshiroj të keni muzë të mbar’..!

*

Me valë zemre e flatra shpirti...

udhës me dashuri n’ecje të mbara

frymzime t’ëmbla mbushur me vargje

strofat derdhur poezive ujëvara..!

***

...GËZUAR..!

© K. Sh.

14 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page