top of page

Undergroundi i Londrës: ide dhe mendime


Undergroundi i Londrës: ide dhe mendime

Undergroundi i Londrës është i shkëlqyeshëm për të shkuar rreth Londrës Qendrore, por rrethinat, veçanërisht në jug të lumit, janë jashtëzakonisht nën kwtw shërbim. Njw ekip mediatik bashkoi një listë të disa linjave të reja që ne do të donim t'i shihnim të ndërtuara në një botë ideale, me para dhe gjeografi pa asnjë kufizim. Nga një rresht midis Croydon dhe Canary Wharf përmes Lindjes së largët në Londër, në një fund duke shtuar Clapham Junction në hartë, ne menduam se do të caktonim udhëtimet për shumë londinezë, por donim të dinim se çfarë dëshironit të shihni.

Lexuesit u kontaktuan për të na njoftuar me shtrirjet e tyre ideale të linjës Tube, stacionet dhe krijimet, dhe ne jemi dakord që këto janë ide të nivelit të lartë.

Zgjatni linjën Bakerloo në jug

Një lexues tha: "Si për shtrirjen e vijës Bakerloo në Camberwell, pastaj Dan Hill, North Dulwich, Sydenham Hill (South Dulwich gjeografikisht) dhe më pas Crystal Palace. "Londra e Jugut shërbehet aq dobët nga tubi dhe kjo do të hapte një numër të madh lidhjesh."

'Sillni prosperitet në Walthamstow'

Një sugjerim nuk ishte për një linjë të re, por për të lidhur Wathamstow Central dhe Leytonstone përmes Spitalit Whipps Cross, i cili për momentin është i arritshëm vetëm me autobus. Lexuesi sugjeroi që kjo do t'u jepte njerëzve një mënyrë të thjeshtë për t'u bashkuar me linjën Qendrore dhe vijën Victoria, duke u dhënë udhëtarëve qasje të lehtë në Londrën Qendrore dhe linjat e tjera kryesore Underground.

Stacioni Leytonstone gjithashtu do të përfitonte nga hyrja në stacionin mbitokësor në Wathamstow Central.

Merrni përsipër disa rrugë hekurudhore Rrjeti

Një lexues sugjeroi marrjen e rrugëve Kombëtare hekurudhore midis Richmond dhe Wimbledon përmes Twickenham, Teddington dhe New Maldon. Kjo do të ndihmojë në rritjen e shërbimit për udhëtarët dhe do të ndihmojë kur ka një ndeshje në Twickenham.

Deri në Upminster

I njëjti person tha gjithashtu: "Zgjatni linjën e Hammersmith dhe City në lindje deri në Upminster - kjo nuk kushton asgjë në terma realë pasi shoferët të aftësohen. "Gjithashtu pasi të jenë përfunduar plotësisht azhurnimet, ajo siguron lidhje më të drejtpërdrejta me stacionet e tjera, trenat më pak të ndryshueshëm - disa trena tashmë e bëjnë këtë mëngjes në mëngjes dhe në mbrëmjet e vona."

"Tunelet e reja mund të kenë 16 platforma me gjatësi automjetesh me stacione të reja në Rrugën Fenchurch / Bank, City Thameslink, Tottenham Court Road dhe Marylebone / Baker Street.

"Kjo do të lejojë që shumica e udhëtarëve të afrohen në destinacionin e tyre pa ndryshuar trenat, madje duke i vendosur ata në këmbë në punë për të punuar. Plus kjo do të lidhë më shumë njerëz në pazar në rrugën Oxford."

16 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page