top of page

UNË E DI


Fatbardha Myslimaj Xhani

UNË E DI

Hapi duart Le të pushojnë aty Pëllumbat e fjalëve tinguj E di ti sa fjalë bëhen melodi? Unë e di!

Hapi krahët Le të mbyten në gjoksin tënd Të gjitha pafundësitë. E di ti sa dëshira bëhen pamundësi? Unë e di!

Dhe hape zemrën tënde Është vendi më i ngrohtë në botë, Aty ka bërë fole trishtimi im. E di ti si bëhet trishtimi, poezi? Unë e di!

06.05.2020

34 views0 comments

Komentarai


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page