top of page

UNË DHE MILINGONA


NJË LIRIKË NGA MYSLIM MASKA

UNË DHE MILINGONA

Si t’ia bëjmë?-

Më pyeti milingona!

Kur e mora në pëllëmbë, e përkëdhela:

Që të bëhet

Më e bukur bota

Hap – mbyll sytë është jeta!...

Ç’të të them,

Dhe pse jam NJERI!

Jeta është një mister…

Është një pabesi

Ti e puth

Ajo me thonjë të çjerrë,

Prapëse prapë është një mrekulli…

20 -02- 2023 – Athinë.

32 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page