Tunbridge Wells, aty ku modeli ndjehet nga puna e një familjeje shqiptare


Tunbridge Wells, aty ku modeli ndjehet nga puna e një familjeje shqiptare


Shqiptarët e Tunbridge Wells


Të dy janë tashmë shqiptarët më të dashur të zonës ku jetojnë me familjen e tyre të mrekullueshme. Mimoza Ramazan Sinani dhe Julian Baftjar Bekteshi thuajse ndjehen si në qytetin e tyre të lindjes. Në restorantin ku punojnë si specialistë të